Van Voorst tot Voorst - Stucadoorsbedrijf Rotterdam

Diensten


U kunt voor verschillende diensten m.b.t. stucwerk bij Van Voorst tot Voorst terecht. Wij staan voor u klaar om uw bedrijfsruimte, buitengevel, winkelruimte en woonruimte te voorzien van prachtig en goed stucwerk.

Hieronder staan onze diensten beschreven:

 • Binnen en buitenwerkzaamheden
  Binnen - Wanden pleisteren, behang- en sausklaar.
  Het voor smeren met gips voor (sierpleister of granol) om plafonds glad te pleisteren.
  Buiten - Wanden sausklaar maken, wanden met een structuur, zoals schuurwerk
  (grof of een fijne structuur) en herstel werkzaamheden.
 • Lijstwerk
  Gipslijsten plakken (rozetten, perklijsten, kooflijsten) en het herstellen hiervan en opnieuw lijsten trekken of repareren.
 • Sierpleister
  Verkrijgbaar in allerlei kleuren, wanden afwerken met bepaalde millimeter korrel, zoals 1 mm, 1,5 mm, 2 mm etc.... Voor binnen en buiten.
 • Schuurwerk
  Plafond of wanden afwerken met een motief erin, soort vegen!
  U kunt kiezen uit (fijn/grof/1lijn/kriskras) motief.
 • Schilderen (Indien het stucwerk door Stucadoorsbedrijf "Van Voorst tot Voorst" is aangebracht)
  Wanden en/of plafond een kleur geven. Het afwerken van het stucwerk (sauzen van wanden en/of plafonds van bestaand werk, zoals spuitwerk, sierpleister en/of gladde muren).
 • Spuitwerk
  Wanden en plafonds spuiten met een structuur. (Vaak is het zo dat bij nieuwbouw woningen de wanden en plafonds, zo standaard worden opgeleverd!)

U kunt als klant ter aller tijden bij Van Voorst tot Voorst een vrijblijvende offerte opvragen.
Indien u het moeilijk vindt om duidelijk aan te geven wat u wilt laten uitvoeren door ons. Dan kunt u altijd contact met ons stucadoorsbedrijf opnemen en/of eventueel een afspraak maken.


Wij zullen dan een afspraak met u inplannen om bij u langs te komen en de besproken werkzaamheden uitvoerig te bespreken. En indien wij u advies moeten verlenen dan zullen wij dit ook zeker meenemen tijdens ons gesprek. Want uiteindelijk gaan wij voor het mooiste en het beste resultaat. En zien wij u graag als klant tevreden!